Judecătoarea Bîrsan de la ICCJ, trimisă în judecată pentru că a luat mită excursii, pantofi şi poşetă

Postat la 24 iulie 2014 64 afişări

Judecătoarea Gabriela Bîrsan de la ICCJ a fost trimisă în judecată, joi, pentru mai multe fapte de corupţie, alături de colega sa Corina Corbu, un şofer al instanţei, doi avocaţi, un om de afaceri şi doi foşti magistraţi, potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Judecătoarea Bîrsan de la ICCJ, trimisă în judecată pentru că a luat mită excursii, pantofi şi poşetă

Gabriela Bîrsan, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), fost preşedinte al secţiei de contencios administrativ şi fiscal, este acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice, luare de mită, trafic de influenţă şi folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii şi permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

În acelaşi dosar s-a dispus trimiterea în judecată şi a Corinei Corbu, magistrat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, secţia de contencios administrativ şi fiscal, acuzată de complicitate la infracţiunea de favorizare a făptuitorului, şi Florian Ionescu, angajat ca şofer tot la instanţa supremă, care ar fi făcut mărturii mincinoase.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecatoarea-birsan-de-la-iccj-trimisa-in-judecata-pentru-ca-a-luat-mita-excursii-pantofi-si-poseta-12971690
12971690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.