Decathlon recheamă în magazine produse vândute anul acesta în România, marca Adidas. Acestea ar putea cauza rănirea

Autor: Ioana Matei Postat la 28 martie 2019 274 afişări

Decathlon recheamă în magazine produse vândute anul acesta în România, marca Adidas. Acestea ar putea cauza rănirea

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a anunţat astăzi, pe site-ul instituţiei, că magazinul de articole sportive Decathlon recheamă în magazine costumele de baie Adidas Infinate 3 Stripes vândute în România în perioada 01.01.2018 - 04.02.2019.

Producătorul articolelor de îmbrăcăminte ar fi constatat că liniile de pe marginea costumului nu sunt prinse bine şi dacă se desprind, se pot bloca în diverse obiecte sau alţi copii, înăuntru sau în afara apei, cu potenţial de a cauza vătămări. Potrivit informaţiilor comunicate de ANPC, au fost primite 175 de reclamaţii din 350.000 de produse vândute şi nu au fost raportate accidente.

Acţiunea de retragere voluntară se desfăşoară până pe 22.09.2019. Retragerea a fost anunţată de producător la nivel european. Această defecţiune va fi corectată prin rambursarea costului produsului, iar costurile reparaţiei vor fi suportate de către distribuitor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vanzare,
adidas,
decathlon,
magazine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.