Metrul de autostradă din Suceava, VANDALIZAT. Ştefan Mandachi: Voi pune altă bornă. O voi schimba de fiecare dată, dacă se mai distruge | VIDEO

Postat la 28 martie 2019 137 afişări

Primul metru de autostradă construit în Moldova, de Ştefan Mandachi, pe un teren agricol dintre localităţile Suceava şi Cumpărătura, a fost vandalizat, miercuri, persoane necunoscute distrugând borna şi câteva panouri. Mandachi spune că nu va sesiza Poliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Metrul de autostradă din Suceava, VANDALIZAT. Ştefan Mandachi: Voi pune altă bornă. O voi schimba de fiecare dată, dacă se mai distruge | VIDEO

Pe Youtube, un bărbat a postat un film în care se vede borna kilometrică distrusă şi probleme la panourile din zona autostrăzii de un metru, construită de omul de afaceri Ştefan Mandachi. Potrivit postării, zona a fost vandalizată.

„Habar nu aveam până azi (miercuri). Având în vedere că mii de oameni opresc acolo şi sunt paşnici, nu mai conteaza un nebun. Poate l-a dat vântul, totuşi, jos. Nu ştiu. Nu fac nicio plângere pentru că locul va rămâne deschis oamenilor de bună credinţă, care vin ca la pelerinaj acolo. Voi pune altă bornă. O voi schimba de fiecare dată, dacă se mai distruge. Nu intru în conflicte cu nimeni şi nu depun nicio plângere", a spus antreprenorul Ştefan Mandachi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
suceava,
distrugere,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.