ING Bank Romania, a şasea bancă din România în funcţie de active, introduce serviciul de plăţi Apple Pay, după succesul răsunător de pe Android

Postat la 27 martie 2019 74 afişări

În a doua parte a acestui an, ING Bank Romania, a şasea bancă din România în funcţie de active, va aduce Apple Pay, au anunţat miercuri reprezentanţii băncii. ING oferă deja un portofel electronic pentru telefoanele cu sistem Android.

ING Bank Romania, a şasea bancă din România în funcţie de active, introduce serviciul de plăţi Apple Pay, după succesul răsunător de pe Android

ING Pay, disponibil pentru telefoanele cu sistem Android, a avut în România cea mai rapidă rată de adopţie şi cel mai mare grad de utilizare dintre toate cele peste 40 de ţările din cadrul grupului ING.

 

De când a fost lansat, în iulie anul trecut, deja 70.000 de utilizatori au făcut aproximativ 3 milioane de tranzacţii, acoperind aproape 4% din totalul tranzacţiilor la POS făcute de cardurile ING.

 

Luni, Apple a lansat, pe lângă un nou serviciu de televiziune de tip streaming şi un serviciu de jocuri online, un card de credit, Apple Card, care va fi atât un card virtual - pe iPhone, cât şi unul fizic, serviciul fiind furnizat împreună cu Goldman Sachs Group şi Mastercard. Versiunea fizică este din titan, gravat cu laser, urmând să fie lansat în Statele Unite în această vară.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
ing,
banca,
android

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.