Primăria Timişoara şi Nicolae Robu riscă sancţiuni uriaşe şi dosar penal, după ce au tăiat cablurile aeriene, lăsând abonaţii fără televiziune, semnal la telefon şi Internet

Postat la 27 martie 2019 219 afişări

Pe numele primarului Timişoarei, Nicolae Robu, s-ar putea întocmi un dosar penal pentru distrugere, după ce a tăiat cablurile aeriene ale unor operatori care nu au dorit să le mute în subteran. De asemenea, Primăria şi primarul riscă sancţiuni uriaşe.

Primăria Timişoara şi Nicolae Robu riscă sancţiuni uriaşe şi dosar penal, după ce au tăiat cablurile aeriene, lăsând abonaţii fără televiziune, semnal la telefon şi Internet

 

Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Timiş, Sorin Claudiu Susanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Primăria Timişoara, precum şi Nicolae Robu, riscă sancţiuni uriaşe după ce edilul şi angajaţi ai municipalităţi au tăiat cabluri aeriene, nemulţumiţi că proprietarii lor nu le duc în subteran.

 

De asemenea, la finalul cercetărilor, ar urma să fie sesizate mai multe instituţii, astfel că Nicolae Robu s-ar putea alege cu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

 

„Este halucinant că responsabilii din partea Primăriei Timişoara nu au putut face dovada că au fost notificaţi consumatorii afectaţi, nu se cunoaşte numărul consumatorilor afectaţi ca urmare a acestei măsuri. Au şi recunoscut că nu cunosc cu exactitate pe cine şi câţi au afectat. Nu au putut să facă dovada faptului că primăria avea o formă legală să desfăşoare o astfel de activitate. Totodată, domnului primar i-am solicitat să ne aducă inclusiv documentele legale, respectiv medicina muncii şi avizul psihologic pentru munca la înălţime. Am văzut că dânsul, personal, a desfăşurat această activitate, care pe lângă că a prejudiciat grav un număr foarte mare de consumatori, i-a şi pus în pericol pe cei din zonă, prin faptul că nu a delimitat spaţiul aşa cum este corespunzător.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
nicolae robu,
primarie,
risc,
sanctiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.