Huawei a lansat noua serie P30 - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 martie 2019 56 afişări

Huawei, al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, a dezvăluit la Paris noile smartphone-uri Huawei P30 şi Huawei P30 Pro.

Noua seria beneficiază de cea mai avansată cameră foto dezvoltată de companie pentru un smartphone. Astfel, dispozitivele integrează senzorul Huawei SuperSpectrum, obiectivul optic Huawei SuperZoom, noua cameră - Time of Flight (TOF) şi de o stabilizare a imaginii mult îmbunătăţită.

 

Cu un scor record acordat de DxOMark, de 112, atât în cazul fotografiei, cât şi în ceea ce priveşte realizarea de videouri, Huawei P30 Pro este echipat cu un nou sistem Leica format din patru camere foto, care include o cameră principală de 40MP cu senzor Huawei SuperSpectrum Sensor, o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră telefoto de 8MP, o cameră Huawei Time-of-Flight (TOF), dar şi o cameră frontală de 32MP.

 

Senzorul RYYB SuperSpectrum se îndepărtează de tradiţionalul filtru Bayer RGGB, înlocuind pixelii verzi cu pixeli de culoare galbenă, ceea ce determină un scor ISO maxim de 409.600 pentru modelul Huawei P30 Pro şi de 204.800 pentru modelul Huawei P30.

 

Huawei P30 Pro de 6,47 inchi şi Huawei P30 de 6,1 inchi sunt disponibile în culorile breathing crystal, amber sunrise, aurora, pearl white şi black. 

 

Ecranul FHD+ (2340x1080) Dewdrop este prevăzut cu un breton mic, care asigură o zonă de afişare maximă. 

Ecranul de sticlă este prevăzută un senzor pentru amprentă integrat în ecran.

 

Seria Huawei P30 beneficiază de procesorul Kirin 980 de 7nm; •modelul Huawei P30 Pro este dotat cu un acumulator de 4200mAh (valoare tipică) şi cu Huawei SuperCharge de 40W, care încarcă bateria până la 70 la sută în 30 de minute.

 

Noile modele sunt disponibile la preţuri ce pleacă de la 799 euro (P30) şi pot ajunge până la 1.249 euro (P30 Pro cu 8 GB de RAM şi 512 GB memorie internă).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
huawei,
serie,
galerie foto,
lansare,
smartphone

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.