De ce se tem englezii de Iohannis: au ajuns la concluzia că se trage din Dracula

Postat la 01 noiembrie 2016 1662 afişări

De ce se tem englezii de Iohannis: au ajuns la concluzia că se trage din Dracula

Datorită sistemului de preluare a preşedinţiei UE prin rotaţie, România va deţine această funcţie în prima parte a anului 2019, atunci când se vor finaliza negocierile legate de Brexit.

Tabloidul The Sun, cunoscut pentru materialele fără prea mult sens pe care le publică, vorbeşte despre acest fapt notând că "sângele le-a îngheţat în vene englezilor când au aflat că vor trebui să negocieze cu cel mai important om din Transilvania". Motivul este, desigur, unul de-a dreptul hilar.

Familia lui Iohannis, scrie ziarul din Marea Britanie, a trăit secole de-a rândul în munţii din Transilvania, în locul natal al contelui Dracula. The Sun îl citează pe parlamentarul Amjad Bashir, care ar fi declarat că speră ca Iohannis nu să îi lase pe englezi fără sânge. "Sunt multe la mijloc, dar nu mă tem pentru că presupun că vampirismul nu prea mai există în România", ar mai fi spus parlamentarul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.