Cum a reuşit un antreprenor să devină cel mai admirat CEO din România. Produsele lui au ajuns în milioane de case - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 31 octombrie 2016 171 afişări

Florin Talpeş, fondator şi proprietar Bitdefender, a fost ales drept ”Cel mai admirat CEO din România” anul acesta, prin câteva sute de voturi primite din partea reprezentanţilor mediului de afaceri autohton. El a vorbit despre admiratie si despre modul in care a evoluat afacerea de solutii de securitate informatica Bitdefender pe parcursul a 15 ani în cadrul galei CEO Awards. 

Gala CEO AWARDS are ca scop recunoaşterea performanţelor celor 100 CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea în cadrul companiei dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

În cadrul evenimentului, Business Magazin oferă distincţii de recunoaştere a performanţelor pentru 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA din domeniile: servicii financiare, energie, IT & C, industrie, FMGC, comert şi transporturi, construcţii şi servicii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
florin talpes,
mai,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.