Elon Musk a prezentat panourile solare invizibile, care arată ca un acoperiş normal - FOTO, VIDEO

Postat la 31 octombrie 2016 560 afişări

Elon Musk a prezentat panourile solare invizibile, care arată ca un acoperiş normal - FOTO, VIDEO

Elon Musk şi-a reiterat ambiţia de a face din compania sa Tesla Motors un gigant al energiei verzi, lansând noile panouri solare în Los Angeles, scrie Bloomberg.

Musk a ţinut prezentarea în faţa câtorva sute de participanţi, în faţa unui platou unde se filma Desperate Housewives, din partea Tesla şi SolarCity, compania căreia îi este preşedinte şi pe care speră să o achiziţioneze. Noile panouri solare arată ca un acoperiş normal, sunt integrate pe deplin cu ţigla acoperişului, fără să se poată observa că sunt panouri solare.

Produsul ar trebui sa fie disponibil începând de vara viitoare. Acestea vor putea fi produse în mai multe stiluri, dar Musk nu a vrut să dea detalii despre costuri menţionând doar că va fi mai ieftină soluţia sa decât panourile solare tradiţionale, potrivit The Guardian.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.