De azi, Mysterium înseamnă şi vinuri spumante super-premium, obţinute prin metoda tradiţională

Postat la 22 februarie 2021 69 afişări

Advertorial

De azi, Mysterium înseamnă şi vinuri spumante super-premium, obţinute prin metoda tradiţională

Grijă şi drag de vie, de peste 20 de ani. Iar din 2012, Gama Mysterium adăugându-se portofoliului Jidvei, pentru un plus de imaginaţie în arta vinului. În tot acest timp, am rămas fideli ideilor în slujba cărora ne punem eforturile zi de zi: respectul pentru oameni, inovaţia, curajul de a încerca lucruri noi, investiţii, loialitatea faţă de pământurile frumoase ale ţării. Ne bucurăm şi suntem recunoscători că putem face ce ne place, într-un ritm potrivit celei mai înalte calităţi în producţia de vin.

Azi, suntem bucuroşi că unul dintre proiectele noastre de suflet nu numai că a prins contur, dar a devenit realitate. O realitate la care au pus umărul mulţi oameni cărora se cuvine să le mulţumim. Priceperea vinificatorilor şi viziunea curajoasă a managementului Jidvei au făcut posibilă lansarea a două produse super-premium: vinurile spumant Mysterium Alb Brut şi Mysterium Roze Brut, Vintage 2017. Produse prin metoda tradiţională, ele sunt reprezentarea ideală a terroir-ului Târnavelor.

Ambele sunt aici. Le sărbătorim separat şi împreună. În nuanţe deschise de roze-somon, dar şi galben-pai, cu note primare de fructe roşii, dar şi note intense şi persistente, specifice de autoliză: pâine proaspăt scoasă din cuptor. Cele două vinuri spumante reprezintă capătul unui drum plin de provocări şi entuziasm, dar şi începutul unuia nou şi ambiţios.

Astfel, produse într-o ediţie limitată de câte 15.000 de sticle, cele două vinuri spumante din gama Mysterium completează şi complimentează preferinţele consumatorilor care înţeleg valoarea unui produs de calitate, care înţeleg şi sărbătoresc luxul fără a epata. Le mulţumim şi vă mulţumim.

Mysterium este o poveste despre vin, despre oameni şi despre curajul de a face lucrurile altfel. Am imaginat labirintul Mysterium în 2012 şi de atunci vinificatorii noştri au creat cupaje care încântă şi intrigă iubitorii de vinuri. Medaliile obţinute de-a lungul anilor la concursuri naţionale şi internaţional vorbesc nu doar despre calitatea vinurilor, ci şi despre creativitate, viziune şi inovaţie.

Povestea acestei game este întregită acum de un nou labirint – vinurile spumante Mysterium Vintage 2017. Create cu pasiune şi desăvârşite de timp, Mysterium Brut şi Mysterium Roze Brut celebrează viaţa cu exuberanţa şi bucuriile ei simple.

Ne mândrim să putem spune că Jidvei este, astăzi, cel mai vechi producător de vinuri spumante din România, cu o tradiţie de peste 60 de ani. Şi pentru că ne plac provocările, nu ne oprim aici.  Ducem tradiţia mai departe, cu mândrie, tinzând către excelenţă, iar vinul spumant Mysterium Vintage 2017 reprezintă încă un pas în desăvârşirea artei vinului.”, a spus Ana Necşulescu, manager marketing Jidvei.

Pentru a afla mai multe despre vinurile spumante Mysterium, vă invităm aici: https://www.jidvei.ro/spumant-mysterium/

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vinuri,
vin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.