Dacia, BRD şi Dalkia, premiate de Camera Franceză de Comerţ pentru Duster, Instant Pay şi investiţia de la CET Brazi

Postat la 26 septembrie 2011 10 afişări

Automobile Dacia, BRD şi Dalkia sunt trei dintre companiile premiate de Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură în România (CCIFER) la Gala organizată pentru companiile membre la 15 ani de la înfiinţarea organizaţiei, pentru Duster, Instant Pay, respectiv investiţia de la CET Brazi.

Gala a fost organizată la studiourile Buftea şi a reunit peste 450 de reprezentanţi ai companiilor care fac parte din CCIFER, reprezentanţi ai instituţiilor publice, ai societăţii civile şi ai presei.

Premiile CCIFER sunt:

*

Premiul pentru Inovare - întreprinderi mari - "Instant Pay", BRD - Groupe Société Générale

*

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Duster,
Instant Pay,
Comerţ,
CET Brazi
/actualitate/dacia-brd-si-dalkia-premiate-de-camera-franceza-de-comert-pentru-duster-instant-pay-si-investitia-de-la-cet-brazi-8801569
8801569
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.