Cum vrea CEC Bank să stimuleze folosirea cardurilor de către pensionari

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 03 februarie 2013 1018 afişări

CEC Bank a introdus o serie de noi facilităţi pentru clienţii pensionari care îşi încasează pensia prin cont de card sau care îşi activează serviciul de transfer automat din cont curent în cont de card.

Aceştia beneficiază de 0,15% în plus faţă de dobânda standard pentru depozitele la termen cu rată fixă a dobânzii, cu depuneri ulterioare şi pe termen lung, în lei şi valută, nou constituite la ghişeele băncii.

De asemenea, clienţii pensionari beneficiază de dobandă redusă cu 0,5% faţă de dobânzile standard practicate de bancă pentru creditele de nevoi personale garantate cu ipotecă imobiliară, în lei şi euro.

Aceste facilităţi vin în completarea celor deja oferite de bancă pensionarilor posesori de card: comision lunar zero pentru administrarea contului curent, astfel încât aceştia plătesc numai comisionul lunar de administrare a contului de card, în valoare de 2 lei; comision zero de eliberare a numerarului prin reţeaua CEC Bank pentru cardurile de debit (numerar prin ghişeu si/sau ATM); încasarea drepturilor de pensie de către clienţii care optează pentru plata pensiei prin cont de card, în cadrul fiecărei luni, cu o zi mai devreme faţă de clienţii care încasează pensia prin cont curent.

CEC, deţinută de statul român, este a treia bancă din sistem, cu active de 29 mil. lei (6,4 mil. euro) la jumătatea anului trecut, corespunzător unei cote de piaţă de 7,84%. În 2011, banca a avut un profit net de 67 mil. lei (16 mil. euro).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-vrea-cec-bank-sa-stimuleze-folosirea-cardurilor-de-catre-pensionari-10539611
10539611
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.