Cum va fi VREMEA miercuri şi joi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Postat la 29 octombrie 2013 48 afişări

Miercuri, VREMEA va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în nordul litoralului şi 26 de grade în Banat, iar cele minime între 6 şi 12 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

Cum va fi VREMEA miercuri şi joi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

 Ziua, cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în nord-vestul şi nordul extrem al teritoriului. În cursul nopţii, nebulozitatea se va accentua treptat îndeosebi în regiunile extracarpatice, unde cu totul izolat va ploua slab sau burniţa. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase din sud şi est şi cu totul izolat în rest se va semnala ceaţă.

BUCUREŞTI

Vremea va rămâne mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade. Ziua cerul va fi variabil la senin, iar în cursul nopţii treptat nebulozitatea se va accentua. Vântul va sufla în general slab. Dimineaţa şi din nou spre sfârşitul intervalului se va semnala ceaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-va-fi-vremea-miercuri-si-joi-prognoza-meteo-in-tara-si-in-bucuresti-11581906
11581906
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.