Cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion

Autor: Laura Buciu Postat la 08 decembrie 2020 258 afişări

Cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion

Meteorologii au emis, marţi, prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Temperaturile de Crăciun şi de Revelion par să fie mai ridicate decât de obicei.

În perioada 7 – 14 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în sud-est. Cu excepţia regiunilor nord-vestice, unde cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în regiunile extracarpatice.

În perioada 14-21 decembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În perioada 21-28 decembrie, de Crăciun, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui deficit local în nordul extrem al ţării.

În perioada 28 decembrie - 4 ianuarie, care curpinde şi Revelionul, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craciun,
revelion,
meteo,
perioada,
ridicare,
normal,
regiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.