Cum poţi câştiga un salariu foarte bun fără să mergi zi de zi la serviciu

Autor: Ioana Matei Postat la 15 aprilie 2017 3891 afişări

Există numeroase locuri de muncă bine plătite, care pot asigura în acelaşi timp o evoluţie în carieră. Remote.co a alcătuit o listă a celor mai bine plătite locuri de muncă pentru cei care preferă lucrul de acasă:

Cum poţi câştiga un salariu foarte bun fără să mergi zi de zi la serviciu

1. Telemedic: potrivit Medscape, ei pot câştiga circa 140 de dolari/oră, sumă care variază de locul în care îşi desfăşoară activitatea.

2. Inginer sau dezvoltator software: locurile de muncă în domeniul IT sunt bine plătite, fie dacă angajaţii muncesc la birou sau din confortul propriei case. Plata medie pentru munca de acasă a unui astfel de angajat este de 58,85 dolari.

3. Project manager - acest post presupune  respectarea deadline-urilor şi a tuturor etapelor pe care le presupun proiectele. În tehnologie este cel mai uşor să lucrezi în regim remote (de la distanaţă); plata medie pentru un project manager în IT este de 45,95 dolari.

4. Om de ştiinţă (data scientist) - pentru un angajat cu experienţă de 10-15 ani, plata medie pentru lucrul de acasă este de 37,05 dolari.

5. Consultant fiscal: plata medie pentru lucrul de acasă al unui astfel de angajat este de 22,08 dolari.

Sursa: Business Insider

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.