Cum arată casa lui Teo Trandafir din Pipera - FOTO

Postat la 19 octombrie 2017 2698 afişări

Teo Trandafir a deschis pentru prima dată uşa casei unei echipe de televiziune pentru a arăta vila pe care a închiriat-o imediat ce a văzut-o.

Cum arată casa lui Teo Trandafir din Pipera - FOTO

Prezentatoarea tv şi fiica ei, Maia, locuiesc de ceva timp într-o vilă din apropiere de Bucureşti pe care au închiriat-o imediat cum au vizionat-o, fiind şi prima lor opţiune. Atât ea, cât şi fiica ei, au simţit că este locul căruia să-i spună „acasă”. Teo nu a dorit să facă o investiţie pe viaţă, de aceea a optat pentru această variantă.

"A fost prima si ultima casa pe care am vazut-o. Am vazut-o, am contactat proprietarul si am luat-o. Aici traim. Nu vreau sa miroasa a ceapa in casa, asa ca nu prea mai gatesc. Noi nu prea iesim din casa", a declarat Teo Trandafir.

Teo şi-a dorit să se mute într-o locuinţă spaţioasă, deja contruită şi amenajată. Reporterii au intrat în locuinţă şi au filmat livingul, bucătăria open space şi dressingul.

GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.