Veteran de război, trimis în judecată la 92 de ani, pentru că a înşelat statul cu bilete CFR

Postat la 19 octombrie 2017 166 afişări

Un veteran de război, în vârstă de 92 de ani, din judeţul Botoşani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru înşelăciune, după ce ar fi efectuat peste 200 de călătorii Botoşani-Bucureşti, cu diferiţi însoţitori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Veteran de război, trimis în judecată la 92 de ani, pentru că a înşelat statul cu bilete CFR

Procurorii de pe lângă Judecătoria Botoşani au trimis în judecată un bărbat de 92 de ani, acuzându-l că ar fi prejudiciat statul cu circa 20.000 de lei, după ce ar fi efectuat peste 200 de călătorit cu trenul, pe ruta Botoşani-Bucureşti, însoţit de diferite persoane, de la care ar fi luat bani pentru a se putea întreţine.

Conform procurorilor, bărbatul, Vasile Curecheriu, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de înşelăciune, anchetatorii stabilind că, în 2015, acesta ar fi călătorit de peste 200 de ori pe ruta Bucureşti-Botoşani şi retur, însoţit de alte persoane.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.