Criza energetică: Ligia Deca pune bani deoparte pentru a avea o „pătură de siguranţă”

Autor: Laura Buciu Postat la 28 octombrie 2022 26 afişări

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a spus că fiecare familie ar trebui să poată avea „un comportament responsabil” şi să aibă o rezervă financiară. Declaraţia a fost făcută atunci când a fost întrebată dacă pune bani deoparte pentru facturile pe care le va primi în această iarnă.

Criza energetică: Ligia Deca pune bani deoparte pentru a avea o „pătură de siguranţă”

Ligia Deca a fost întrebată vineri, într-o conferinţă de presă, dacă face economii, în contextul crizei energetice şi a facturilor mari ce vor veni în timpul iernii.

„Cred că fiecare familie are un comportament sau trebuie să poată avea un comportament responsabil şi să încercăm să avem o rezervă financiară, sigur, în funcţie de veniturile pe care le avem. Da, şi eu am această conduită responsabilă, în a încerca să pun de o parte nu neapărat în perspectiva crizei, dar în perspectiva existenţei unei pături de siguranţă”, a răspuns ministrul Educaţiei.

Şi preşedintele României, Klaus Iohannis, a spus, în urmă cu o săpătămână, că întotdeauna a evitat risipa, astfel că acum, când trebuie să economisească energia, nu i se pare dificil. „Nu am niciodată o temperatură exagerat de mare în casă, nici temperatura apei calde nu este foarte mare”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deca,
preţ,
siguranţă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.