Construirea gazoductului Nord Stream 2 va continua, în ciuda riscului sancţiunilor americane

Postat la 31 august 2018 119 afişări

Compania germană Uniper a anunţat că va merge mai departe cu construcţia gazoductului Nord Stream 2, chiar dacă Statele Unite vor impune sancţiuni asupra companiilor implicate în proiect, relatează Euractiv, citând publicaţia poloneză Gazeta Wyborcza.

Construirea gazoductului Nord Stream 2 va continua, în ciuda riscului sancţiunilor americane

„Uniper va rămâne unul dintre partenerii financiari ai acestui proiect şi suntem - ca şi înainte - complet dedicaţi lui”, a precizat Christopher Delbrück, directorul general executiv al companiei.

„Vom rămâne fideli obligaţiilor noastre contractuale faţă de Nord Stream 2. Suntem convinşi că proiectul are logică din puncctul de vedere al securităţii energetice a Germaniei şi a Europei, precum şi pentru combaterea declinului producţiei de gaz natural din Europa”, a mai adăugat Christopher Delbrück.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.