Archos şi Qustodio lansează o nouă gamă menită să asigur siguranţa copiilor în mediul online

Autor: Andra Stroe Postat la 31 august 2018 55 afişări

Archos, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum şi Qustudio, cea mai utilizată soluţie de control parental la nivel mondial, au încheiat un parteneriat pentru a proiecta dispozitivele Archos Junior. Gama de produse este alcătuită dintr-o tabletă şi un smartphone, dedicate unui public tânăr, oferindu-le părinţilor instrumente şi programe utile pentru siguranţa şi educarea copiilor.

Archos şi Qustodio lansează o nouă gamă menită să asigur siguranţa copiilor în mediul online

Pe lângă configuraţia hardware optimizată, gama Archos Junior include un abonament Qustudio Premium, cu acces la un conţinut filtrat şi la instrumentecomplete de gestionare a activităţii de la distanţă. Astfel, părinţii vor avea certitudinea că cei mici sunt constant în siguranţă în mediul online, utilizând tableta sau smartphone-ul într-un mod responsabil. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.