Cod galben de inundaţii pe râuri din 11 judeţe, până marţi dimineaţă

Postat la 27 august 2018 47 afişări

Un cod galben de inundaţii care vizează râuri din 11 judeţe a fost emis de hidrologi. Se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie şi viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale.

Cod galben de inundaţii pe râuri din 11 judeţe, până marţi dimineaţă

Codul galben de inundaţii a fost emis de hidrologi în bazine hidrografice din judeţele Hunedoara, Arad, Bihor, Alba, Cluj, Sibiu, Timiş, Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj şi Dolj.

Sunt aşteptate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.