Pierderi de milioane de euro, şomaj în creştere şi afaceri distruse în Brăila, din cauza pestei

Postat la 27 august 2018 76 afişări

Pesta porcină africană provoacă pierderi uriaşe în judeţul Brăila. Deşi valoarea exactă a pagubelor încă nu poate fi stabilită, specialiştii vorbesc despre pierderi de zeci de milioane de euro şi despre închiderea unor mari afaceri. Afectaţi sunt şi comercianţii care aveau contracte cu marile ferme.

Pierderi de milioane de euro, şomaj în creştere şi afaceri distruse în Brăila, din cauza pestei

Aceştia au început deja să închidă magazinele care comercializau carne de porc şi să trimită angajaţii în şomaj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Confirmarea pestei porcine africane la fermele din Gropeni cu 141.000 de porci şi din Tichileşti cu 35.000 de capete reprezintă o grea lovitură pe toţi cei implicaţi în domeniu, atât pentru producători, cât şi pentru comercianţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.