COD GALBEN de inundaţii în Dâmboviţa, Buzău, Vrancea şi Bacău, până la noapte

Postat la 13 iunie 2014 50 afişări

Hidrologii au emis atenţionări de cod galben de inundaţii pe unele râuri din judeţele Dâmboviţa, Buzău, Vrancea şi Bacău, valabilă până la ora 23.00.

COD GALBEN de inundaţii în Dâmboviţa, Buzău, Vrancea şi Bacău, până la noapte

 Ca urmare a precipitaţiilor cu caracter totenţial înregistrate în ultimele ore şi a precipitaţiilor prognozate pentru următoarele ore, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de niveluri şi debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie pe unii afluenţi ai Ialomiţei (Cricovul Dulce, Vulcana, Slănic) şi afluenţii mici din bazinul mijlociu al Damboviţei (Bizdidel, R.Alb, Potopu), din judeţul Dâmboviţa, se arată în atenţionarea Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-galben-de-inundatii-in-dambovita-buzau-vrancea-si-bacau-pana-la-noapte-12752924
12752924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.