Comerţul auto a urcat în aprilie cu 3,9% în serie brută. Cine a avut cea mare contribuţie la această creştere

Postat la 13 iunie 2014 46 afişări

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut în aprilie, comparativ cu martie, cu 3,9% ca serie brută şi cu 1,6% ca serie ajustată, ca urmare a majorării vânzărilor de motociclete, piese şi accesorii şi autovehicule, potrivit datelor INS.

Comerţul auto a urcat în aprilie cu 3,9% în serie brută. Cine a avut cea mare contribuţie la această creştere

 În acelaşi timp, volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a scăzut în aprilie, faţă de luna precedentă, ca serie brută cu 0,1% şi a crescut ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,9%.

Ca serie brută, comerţul cu motociclete, piese şi accesorii aferente, întreţinerea şi repararea motocicletelor a crescut cu 17,6%, vânzările de piese şi accesorii pentru autovehicule au urcat cu 7,5% şi la comerţul cu autovehicule s-a majorat cu 3%. În acelaşi timp, activităţile de întreţinere şi repararea autovehiculelor au scăzut cu 4%.

În serie ajustată, comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor, s-a redus cu 1,6%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comertul-auto-a-urcat-in-aprilie-cu-3-9-in-serie-bruta-cine-a-avut-cea-mare-contributie-la-aceasta-crestere-12750180
12750180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.