Samsung a prezentat două tablete noi, cu sistem de operare Android. Ce dotări şi ce preţuri au

Postat la 13 iunie 2014 75 afişări

Samsung a lansat două tablete noi din gama high-end, cu design mai sofisticat, ecrane mai subţiri şi mai uşoare decât precedentele modele ale grupului, noile dispozitive fiind prezentate ca o extensie a gamei premium de smartphone-uri Galaxy S prin adăugarea unui "S" şi la numele Galaxy Tab.

Samsung a prezentat două tablete noi, cu sistem de operare Android. Ce dotări şi ce preţuri au

 Compania sud-coreeană investeşte fonduri mai mari pentru promovarea tabletelor, cu un eveniment de lansare a tabletelor la arena Madison Square Garden din New York, scrie cotidianul Wall Street Journal. Anul trecut, Samsung a prezentat smartphone-ul Galaxy S4 la Radio City Music Hall.

Samsung a refuzat să comenteze despre costurile pentru lansare, dar în ultimul an a cheltuit miliarde de dolari pentru promovarea dispozitivelor high-end la nivel global.

Analiştii din industria telecom avertizează, însă, că Samsung va avea nevoie de mai mult decât evenimente opulente de lansare şi produse strălucitoare pentru a replica pe segmentul tabletelor succesul înregistrat pe piaţa smartphone-urilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-a-prezentat-doua-tablete-noi-cu-sistem-de-operare-android-ce-dotari-si-ce-preturi-au-12750100
12750100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.