Unul dintre cei mai importanţi oameni de la Twitter a demisionat

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 iunie 2014 95 afişări

Unul dintre cei mai importanţi oameni de la Twitter a demisionat

Ali Rowghani, Chief operating officer al Twitter a demisionat astăzi. Decizia vine în urma unui articol publicat cu câteva zile în urmă de Re/code, în care se lansa ideea că mai mulţi oameni din conducerea platformei de microblogging ar putea părăsi compania.

Rowghani a intrat în conflict cu ceilalţi membri din conducerea Twitter în luna mai, după ce a vândut 300.000 de acţiuni pentru suma de 9,9 milioane de dolari, deşi linia impusă de board era ca nimeni să nu renunţe, pentru o perioadă, la acţiuni.

Ali Rowghani a postat astăzi pe contul său de Twitter următorul mesaj: "La revedere, Twitter. A fost un drum incredibil, şi voi preţui amintirile".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unul-dintre-cei-mai-importanti-oameni-de-la-twitter-a-demisionat-12746739
12746739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.