Ciolacu: Am observat că, în absenţa mea, domnul ministru al Finanţelor nu s-a plictisit

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 decembrie 2023 38 afişări

Am observat că, în absenţa mea, domnul ministru al Finanţelor nu s-a plictisit, a trebuit să dezmintă iar presupuse măsuri fiscale care nu există pentru 2024, spune Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de guvern de vineri.

Ciolacu: Am observat că, în absenţa mea, domnul ministru al Finanţelor nu s-a plictisit

„Am observat că, în absenţa mea, domnul ministru al Finanţelor nu s-a plictisit, a trebuit să dezmintă iar presupuse măsuri fiscale care nu există pentru 2024”, afirmă Marcel Ciolacu.

Premierul afirmă că există însă în realitate datele privind creşterea PIB pe primele 9 luni din acest an.

„Avem un avans de 2,2% cu care suntem pe locul al treilea în Europa! Creşterea pe trimestrul 3 a fost solidă şi susţinută în continuare de investiţiile publice majore. De aceea, şi astăzi vom suplimenta fondurile Ministerului Dezvoltării, cât pentru a permite finalizarea tuturor investiţiilor prevăzute în acest an”, încheie Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
boloş,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.