Cine îi va lua locul lui Iohannis la conducerea Primăriei Sibiu

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 noiembrie 2014 213 afişări

După ce Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale, scaunul de primar al oraşului Sibiu va reveni cel mai probabil tot unui german.

Cine îi va lua locul lui Iohannis la conducerea Primăriei Sibiu

De data aceasta este vorba despre o femeie, Astrid Fodor, de la Forumul Democrat al Germanilor din România şi totodată viceprimar al Sibiului, scrie Vocea Transilvaniei.

De altfel, Klaus Iohannis a lăsat-o interimar la conducerea Primăriei în perioada campaniei pentru prezidenţiale.

Alegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României a lăsat vacant postul de primar al Sibiului, care, după toate probabilităţile, va reveni tot unui cetăţean cu origini germane, notează aceeaşi sursă.

Decizia ar fi una oarecum surprinzătoare, având în vedere că Fodor nu este membru PNL, ci reprezintă Forumul Democrat al Germanilor din România. Celălalt viceprimar, Virgil Popa, este preşedintele organizaţiei municipale a PNL.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-ii-va-lua-locul-lui-iohannis-la-conducerea-primariei-sibiu-13595868
13595868
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.