Cine este Ion Rădoi, sindicalistul-stăpân de la metrou? Conduce sindicatul de 20 de ani

Postat la 26 martie 2021 536 afişări

Cine este Ion Rădoi, sindicalistul-stăpân de la metrou? Conduce sindicatul de 20 de ani

Ion Rădoi conduce sindicatul Unitatea de la metrou de circa 20 de ani. Sindicaliştii de la metrou au fost iniţial apropiaţi de ai PSD, Ion Rădoi fiind deputat din partea acestui  partid în 2000-2004 şi senator în 2004-2008.

Venitul lui Ion Rădoi s-a dublat în ultimul an.

Ion Rădoi este fost parlamentar PSD şi şeful sindicaliştilor de peste 15 ani, timp în care a cunoscut 20 de miniştri ai Transporturilor, negociind cu fiecare, aproape an de an, binele angajaţilor în dauna stabilităţii financiare a companiei.

Rădoi s-a opus tuturor miniştrilor Transporturilor. Mulţi au cedat presiunilor făcute pentru că metroul este cel mai important mijloc de transport în comun din Capitală.

Ion Rădoi deţine, în prezent, mai multe funcţii şi anume: preşedinţiile Sindicatului liber metrou – Unitatea şi a Federaţiei Sindicatelor din Transporturi, Transloc şi Servicii Publice „ATU România”. În plus, el este membru în Comitetul executiv al Federaţiei Europene a Transportatorilor.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sindicate,
metrou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.