ChatGPT are propriile patru scenarii apocaliptice. Cum ar putea sfârşi omenirea

Postat la 04 mai 2023 267 afişări

ChatGPT are propriile patru scenarii apocaliptice. Cum ar putea sfârşi omenirea

ChatGPT prezintă modul în care s-ar putea sfârşi lumea pe baza tendinţelor.

Omenirea ar putea fi ştearsă de pe faţa pământului.

Patru scenarii posibile pentru înlăturarea omenirii.

În timp ce experţii în tehnologie avertizează că evoluţia rapidă a inteligenţei artificiale ar putea ameninţa omenirea, OpenAI’s ChatGPT a venit cu propriile previziuni privind modul în care omenirea ar putea fi ştearsă de pe faţa pământului, scrie FoxNews.

Fox News Digital i-a cerut chatbotului să se pronunţe asupra apocalipsei. Acesta a împărtăşit patru scenarii posibile despre cum ar putea fi eliminată umanitatea în cele din urmă.

Robotul a răspuns: „Este important să reţineţi că prezicerea sfârşitului lumii este o sarcină dificilă şi foarte speculativă, iar orice predicţie în acest sens ar trebui privită cu scepticism. Cu toate acestea, există mai multe tendinţe şi potenţiale evoluţii care ar putea avea un impact semnificativ asupra traiectoriei umanităţii şi care ar putea contribui la căderea acesteia.”

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
evolutie,
fata,
pamant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.