CEO-ul care doarme la serviciu zilnic: „Iată de ce ar trebui să faci acest lucru şi tu”

Autor: Ioana Matei Postat la 27 septembrie 2020 193 afişări

CEO-ul care doarme la serviciu zilnic: „Iată de ce ar trebui să faci acest lucru şi tu”

CEO-ul companiei Brooks Bell, o companie americană axată pe marketing digital, este de părere că fiecare lider de companie şi angajat ar avea de câştigat din reprize de somn scurte şi dese, concentrându-se astfel mai mult pe echilibru, reiese dintr-un articol publicat pe fastcompany.com.

„Angajaţii se încurajează unii pe ceilalţi atunci când iau o pauză de la muncă pentru a-şi aloca timp de odihnă. Ca CEO, nimic nu m-ar putea face mai mândru. Înseamnă că eu conduc prin exemplu”, spune Gregory NG în articolul scris chiar de el.

El spune că a simţit nevoia unor pauze de somn după ce a devenit tată pentru prima dată. Puterea pe care a descoperit-o într-un somn de 20 de minute i-a dat ideea construirii unei camere dedicate somnului în cadrul companiei. Fondatorul companiei a fost de acord, iar în timp, camera respectivă a evoluat, transformându-se într-una de relaxare, care să includă şi cărţi de wellness, perne confortabile.

Studiile spun că aproximativ jumătate dintre americani dorm la muncă oricum, dar cei care fac pauze scurte de somn şi companiile care le permit acest lucru ar putea ajuta la construirea unui mediu de muncă mai sănătos, prin intermediul sistemelor imunitare îmbunătăţite datorită somnului.

Studiile arată că reprizele scurte de somn în timpul zilei reglează emoţiile, îmbunătăţesc creativitatea şi scad nivelul stresului.

Angajaţii CEO-ului menţionat şi-au păstrat această rutină şi în perioada în care lucrează de acasă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
serviciu,
somn,
companie,
munca,
timp,
angajati,
articol,
americana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.