Cele două obiecte pe care nu trebuie să le atingi la hotel! Mulţi turişti fac greşeala asta

Postat la 26 mai 2023 446 afişări

Cele două obiecte pe care nu trebuie să le atingi la hotel! Mulţi turişti fac greşeala asta

Un profesionist în industria turismului atrage atenţia turiştilor să nu atingă anumite obiecte din camera de hotel, deoarece nu sunt curăţate cu lunile şi ne pot îmbolnăvi.

Cazarae într-o cameră de hotel, atunci când mergem într-o vacanţă, are o mulţime de avantaje, de la faptul că poţi scăpa de treburile zilnice până la camerele superbe şi paturile uriaşe pe care le poţi găsi. Apoi, desigur, există o mulţime de trucuri inteligente pentru a îmbunătăţi o călătorie, de la lăsarea pantofilor într-un loc sigur, până la utilizarea suplimentară a uscătorului de păr.

Cu toate acestea, există şi unele dezavantaje. Mai ales, pentru că s-ar putea să nu fie la fel de curate ca propria ta casă, iar un expert în călătorii a dezvăluit pentru Daily Star un secret bine-păstrat.

El a avertizat că, atunci când staţi într-un hotel, este mai mult decât probabil să fi atins obiectul „cel mai murdar” fără să vă gândiţi de două ori. Aşadar, poate luaţi în considerare câteva şerveţele antibacteriene cu voi în vacanţă în această vară.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
hotel,
atragere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.