Cele 22 de magazine Angst ies din contractul de franciză cu Carrefour

Postat la 07 mai 2014 44 afişări

Acţionarii Angst au decis retragerea celor 22 de magazine ale companiei din franciza Express a Carrefour, a declarat preşedintele Angst, Sorin Minea, precizând că toate unităţile vor continua să funcţioneze.

Cele 22 de magazine Angst ies din contractul de franciză cu Carrefour

 "Magazinele vor redeveni Angst şi vor funcţiona în continuare. A fost decizia acţionarilor Angst de ieşi din franciză, pe care Carrefour a acceptat-o. Nu avem niciun fel de probleme. Este o decizie care face parte din strategia noastră de a ne axa pe ce ştim să facem cel mai bine: producţia şi comerţul de carne şi mezeluri. Vom continua să colaborăm cu Carrefour şi Artima pe alte segmente", a declarat Sorin Minea pentru MEDIAFAX.

El a arătat că Angst ar putea deschide şi alte magazine în format mai mic, în funcţie de oportunităţi.

În urma acestei decizii, reţeaua Express a Carrefour va număra 43 de magazine.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-22-de-magazine-angst-ies-din-contractul-de-franciza-cu-carrefour-12605237
12605237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.