Sindicaliştii Poştei Române anunţă patru zile de proteste

Postat la 06 mai 2014 34 afişări

Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR) a anunţat, marţi, că vor fi organizate patru zile de proteste care urmăresc, în principal, demiterea conducerii instituţiei şi creşterea salariilor personalului cu 20 la sută.

Sindicaliştii Poştei Române anunţă patru zile de proteste

 Potrivit liderului Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România, Matei Brătianu, prima zi de proteste a fost stabilită pentru miercuri, când, începând cu ora 11.00, angajaţii vor picheta prefecturile din toată ţara, iar în Bucureşti protestul va avea loc în faţa sediului central al Poştei Române.

A doua zi de proteste va avea loc duminică, începând cu ora 10.00, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, unde, potrivit organizatorilor, urmează se se strângă în jur de 5.000 de oameni.

Marţi, 13 mai, va fi grevă japoneză în toată ţara, iar două zile mai târziu oamenii vor ieşi din nou în stradă şi vor picheta, de ora 10.00, sediile Oficiilor Judeţene de Poştă şi sediul Poştei Române din Capitală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sindicalistii-postei-romane-anunta-patru-zile-de-proteste-12595912
12595912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.