AVERTISMENTUL Moscovei: Criza ucraineană ameninţă pacea în Europa, în lipsa unui răspuns adecvat

Postat la 05 mai 2014 37 afişări

Criza ucraineană ameninţă stabilitatea şi pacea în Europa în cazul în care comunitatea internaţională nu răspunde în mod adecvat încălcării "masive" a drepturilor omului comise în aceste ţări, a afirmat luni Rusia într-un raport oficial.

AVERTISMENTUL Moscovei: Criza ucraineană ameninţă pacea în Europa, în lipsa unui răspuns adecvat

 Ministerul rus al Afacerilor Externe întocmeşte o listă cu încălcări "masive" ale drepturilor omului comise în Ucraina de "forţe ultranaţionaliste, extremiste şi neonaziste" într-o "Carte albă" dată publicităţii luni. El cere o reacţie internaţională "fără subiectivitate".

"Consecinţele pentru pacea, stabilitatea şi dezvoltarea democratică a Europei riscă să fie atât de distrugătoare, încât trebuie să se pună capăt" încălcărilor, continuă ministerul.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertismentul-moscovei-criza-ucraineana-ameninta-pacea-in-europa-in-lipsa-unui-raspuns-adecvat-12587633
12587633
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.