"Lupul de pe Wall Street" vine în România

Postat la 05 mai 2014 374 afişări

Jordan Belfort , unul dintre cei mai controversaţi brokeri ai Americii, supranumit „Lupul de pe Wall Street”, vine în România pe 18 noiembrie, în cadrul unei conferinţe organizată de compania Extreme Training.

"Lupul de pe Wall Street" vine în România

Belfort va sustine pe 18 noiembrie o conferinţă în cadrul careia va dezvalui „secretele” din spatele succesului sau şi metoda proprie de vanzari, „Straight Line Persuasion”.

Fost agent de vânzări, Jordan Belfort, 51 de ani, a deţinut una dintre cele mai mari şi mai de succes firme de brokeraj din istoria Wall Street. Abilităţile sale persuasive l-au propulsat rapid de la vânzător de homari congelaţi la un broker de succes, care reuşea să îi păcălească chiar şi pe marii investitori şi câştiga până la un milion de dolari pe săptămână.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lupul-de-pe-wall-street-vine-in-romania-12584502
12584502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.