Adrian Bulboacă, fondator Bulboacă şi Asociaţii: "Există o foarte bună şcoală a dreptului românesc şi există foarte mult talent în acest domeniu”

Autor: Ioana Matei Postat la 06 mai 2014 304 afişări

Adrian Bulboacă, unul dintre cei patru invitaţi ai evenimentului BM Storytellers, a descris într-un interviu acordat Business Magazin talentul celor care lucrează în industria autohtonă a serviciilor, modul în care a evoluat şcoala autohtonă de Drept în ultimii zece ani şi principalele lecţii pe care el le-a învăţat în acest interval de timp.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drept,
fondator,
scoala,
talent
/video/adrian-bulboaca-fondator-bulboaca-si-asociatii-exista-o-foarte-buna-scoala-a-dreptului-romanesc-si-exista-foarte-mult-talent-in-acest-domeniu-12598054
12598054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.