Aplicaţia WhatsApp, blocată de autorităţile din Iran pentru că este deţinută de un "zionist american"

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 mai 2014 75 afişări

Oficialii din Iran au blocat accesul rezidenţilor la aplicaţia WhatsApp, motivând că aceasta este deţinută de un evreu.

Aplicaţia WhatsApp, blocată de autorităţile din Iran pentru că este deţinută de un "zionist american"

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, a achiziţionat de curând aplicaţia pentru pentru suma de 19 miliarde de dolari. El este numit "un zionist american" de către Adbolsamad Khorramabadi, şef al comisiei iraniene împotriva crimelor pe internet.

Acţiunea se pare însă că a produs disensiuni între membrii guvernului iranian, deoarece unii dintre aceştia doreau introducerea unor politici ceva mai liberale.

Acesta nu este primul blocaj impus de către statul iranian: în decembrie, aplicaţia WeChat a fost blocată, iar în trecut reţelele de socializare Twitter şi Facebook, precum şi Youtube au avut aceeaşi soartă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aplicatia-whatsapp-blocata-de-autoritatile-din-iran-pentru-ca-este-detinuta-de-un-zionist-american-12603818
12603818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.