Ce filme vedem la cinema: Goana după aur

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 februarie 2017 683 afişări

Bazat pe fapte adevărate, ”Goana după aur„ pare clasica poveste a visului american redată în interpretarea lui Matthew McConaughey, căruia îi revine rolul principal.

Ce filme vedem la cinema: Goana după aur

Kenny Wells (McConaughey) este un prospector disperat care trebuie să tragă urgent lozul câştigător, de aceea face echipă cu un geolog la fel de lacom şi pornesc în căutarea aurului prin jungla nemiloasă din Indonezia. Dacă li s-a părut greu să găsească preţiosul metal, să îl păstreze se dovedeşte a fi o misiune şi mai dificilă după multiplele peripluri pe Wall Street. 

Distribuit de Freeman Entertainment, ”Goana după aur„ este regizat de Stephen Gaghan, câştigător al Premiului Oscar, şi ajunge pe marile ecrane din România, în premieră, din 3 februarie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.