Ce a păţit un craiovean după ce în urmă cu câteva zile a strigat „analfabeta” către Viorica Dăncilă. Omul a fost nevoit să meargă la poliţie

Postat la 03 octombrie 2018 855 afişări

Un bărbat din Craiova a depus plângere la Poliţie, acuzând că este ameninţat după ce, în urmă cu două zile, i-a strigat Vioricăi Dăncilă "analfabeta". Poliţia Dolj anunţă că face cercetări.

Ce a păţit un craiovean după ce în urmă cu câteva zile a strigat „analfabeta” către Viorica Dăncilă. Omul a fost nevoit să meargă la poliţie

Cristian Vasile este taximetrist şi spune că a strigat din proprie iniţiativă după Viorica Dăncilă, în urmă cu două zile, când premierul părăsea sediul Universităţii de Medicină din Craiova.

Bărbatul a declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost agresat şi lovit de către mai multe persoane, după ce a strigat ”analfabeta”, iar de atunci este aminţat.

"Am depus plângere la Poliţie, pentru faptul că după ce am strigat acolo m-au bruscat şi m-au ameninţat că n-o să scap eu de ei aşa uşor. Sunt doi băieţi de la firma de pază şi ordine cu care Olguţa Vasilescu îşi aranjează toate contractele prin Craiova. Băieţii ăia sunt nişte executanţi, sunt conştient de asta. Dar fiind singurul care a protestat şi a strigat, probabil au primit ordin.

Apoi, după ce am plecat de acolo mi-au transmis, pe mai multe căi, că o să aibă ei grijă de mine. De dimineaţă am avut surpriza să găsesc şi pe Facebook mai multe mesaje de la conturi false în care eram ameninţat şi înjurat. Şi nu mă sperie ameninţările lor, dar nu e bine ce se întâmplă. Ăsta e stat mafiot, condus de partidul -stat. De aceea, am simţit atunci nevoia să spun despre Dăncilă că e o analfabetă şi am plecat. Am fost şi la protestul din 10 august, am fost gazat pe banii mei. Am o meserie în care sunt expus tot timpul, sunt mereu descoperit în faţa interlopilor şi şmecherilor, sunt un taximetrist care lucrează pe un amărât de Logan şi vine ăla cu X6 şi mă înjură că stau în faţa lui la semafor. M-am săturat să fiu condus de interlopi şi analfabeţi!", a spus Cristian Vasile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.