Roboţii intră în auto: francezii de la Renault au venit la Paris cu EZ-ULTIMO, primul “vehicul-robot”

Postat la 02 octombrie 2018 58 afişări

La Salonul Auto de la Paris, Groupe Renault a prezentata EZ-ULTIMO, un concept de vehicul-robot autonom, electric, conectat şi o soluţie de mobilitate de tip car-sharing, oferind o experienţă de călătorie premium.

Roboţii intră în auto: francezii de la Renault au venit la Paris cu EZ-ULTIMO, primul “vehicul-robot”

Disponibil la cerere, pentru o zi sau doar pentru o oră, EZ-ULTIMO se adresează oamenilor care îşi doresc un moment privilegiat pentru o călătorie prin oraş sau pentru o experienţă turistică exclusivă. Se adresează, de asemenea, companiilor care doresc să le propună clienţilor lor o extensie premium a experienţei de drum.

 

“Pe măsură ce trendurile de consum se schimbă şi oamenii apreciază din ce în ce mai mult serviciile de transport la cerere, apare o nouă paradigmă a mobilităţii. EZ-ULTIMO înglobează această revoluţie, oferind o experienţă unică, premium, la bordul acestui vehicul-robot care poate fi adaptat în funcţie de furnizorul de servicii” a declarat Laurens van den Acker, SVP Corporate Design. “Inspirat de arhitectura contemporană şi complet integrat în viitoarele smart cities, EZ-ULTIMO  va oferi o experienţă exclusivă tuturor. Prin maşinile autonome, electrice şi conectate, intram într-o noua eră interesantă a design-ului auto”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.