Cat de bogata a fost...? Astazi: Amy Winehouse

Autor: Roxana Cristea Postat la 25 iulie 2011 272 afişări

“You Know I’m Not Good”, “Rehab”, “Back to Black” si “Stronger Than Me” sunt doar cateva dintre hiturile care au facut-o celebra pe Amy Winehouse si care i-au adus artistei milioane de dolari in cont. Unde se va duce averea de aproximativ 10 milioane de lire a cantaretei?

Amy Winehouse a fost gasita moarta in resedinta ei din nordul Londrei in dupa-amiaza zilei de sambata, potrivit lui Chris Godman, agentul de presa al artistei britanice. Conform presei internationale, artista in varsta de 27 de ani a murit din cauza unei supradoze de droguri si alcool, dupa ce a participat la o petrecere in noaptea dintre vineri si sambata. Pe de alta parte, Chris Goodman sustine ca Amy Winehouse si-a petrecut ultimele ore din viata in compania agentului sau de paza Andrew Morris, inainte de a merge la culcare, singura, in camera ei. De asemenea, purtatorul de cuvant al artistei a declarat ca aceasta a murit in somn.

In plus, presa britanica a mai scris faptul ca artista ar fi fost devastata si de neconsiolat dupa despartirea de iubitul ei Reg Travis, in iunie, chiar inainte ca aceasta sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare.

Cantareata suferea de emfizem pulmonar, o boala care se manifesta prin dificultati in respiratie. Cauza decesului cantaretei nu a fost inca identificata in mod oficial.

In anul 2008, Winehouse a intrat in topul celor mai tineri milionari din muzica facut de Sunday Times ocupand locul zece cu o avere estimata la aproximativ 10 milioane de lire sterline. Acvum doi ani averea artistei a scazut la cinci milioane de lire sterline. Banii sai sunt manevrati de Mitch si Janis Winehouse.

S-au auzit numeroase zvonuri potrivit carora Winehouse ar fi castigat in jur de un milion de lire sterline pentru ca a cantat la doua petreceri private din cadrul Paris Fashion Week si inca un milion pentru ca a sustinut un concert la Muzeul de Arta din Moscova pentru oligarhul rus Roman Abramovich.

Winehousde a imprumutat o rochie pe care a purtat-o in videoclipul "Tears Dry on Their On" si un DVD la British Music Experience, un muzeu nou dedicat muzicii pop din Marea Britanie. Acum trei ani, Amy Winehouse si-a deschis propriul club de noapte, numit Snakehips at the Monarch.

Moartea tragica a artistei a lasat o multime de fani indurerati si de intrebari fara raspuns in urma. Una dintre ele este: cine va mosteni averea cuprinsa intre 15 si 20 de milioane de dolari a artistei? De departe, primul in top este fostul sau sot, Blake Fielder-Civil, dupa cum scria in testamentul facut acum ceva timp de Winehouse. Nu se stie insa daca artista si-a schimbat testamentul intre timp. Acest lucru nu va mai fi valabil decat daca, dupa despartire, Amy a scris un nou testament.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogata,
Amy Winehouse,
hituri,
muzica
/actualitate/cat-de-bogata-a-fost-astazi-amy-winehouse-8522690
8522690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.