Cat de bogat este...? Astazi: Johnny Depp

Autor: Roxana Cristea Postat la 10 mai 2011 1168 afişări

Fiul unei ospatarite si al unui inginer, Johnny Depp a primit anul trecut titlul de cel mai bine platit actor de la Hollywood, castigand peste 75 de milioane de dolari.

Nascut in 1963, Johnny Depp a devenit idolul adolescentilor gratie rolului pe care l-a avut in emisiunea 21 Jump Street. La scurt timp insa, tanarul s-a mutat pe marele ecran, cu rolurile din "Eduard omul foarfeca" si "Ce mananca Gilbert Grape?". Alte filme de succes ale lui Depp au fost "Sleepy Hollow", "Charlie si fabrica de ciocolata" si "Piratii din Caraibe"- primele trei filme i-au adus actorului mai mult de 2,7 miliarde de dolari.

In 2008, revista canadiana Tribute a raportat ca Deep a fost platit cu 61 de milioane de dolari pentru rolul lui Jack Sparrow din cel de-al patrulea film Piratii din Caraibe, care va fi lansat in luna mai in cinematografe.

Deep, fiul unei chelnerite si al unui inginer, are radacini umile. Familia sa si-a schimbat locuinta de peste 20 de ori pana sa se stabileasca in Florida. Dupa ce a incercat succesul local in cateva trupe de muzica locale, Deep s-a hotarat sa se concentreze pe cariera sa de actor. Desi a afirmat in nenumarate randuri ca nu ii place publicitatea, intamplarile din viata persoanala a lui Depp au fost mai tot timpul prezente pe primele pagini ale revistelor.

Actorul a fost casatorit pentru o scurta perioada de timp, in anii 1980, cu o make-up artist si a avut relatii cu Winona Ryder, Sherilyn Fenn, Jeniffer Gray si modelul Kate Moss. Intre 1993 si 2004 acesta a fost actionar la clubul Viper Room de la Hollywood, care si-a pierdut faima dupa ce actorul River Phoenix a murit dupa o supradoza in 1993.

Din 1998 Depp are o relatie cu Vanessa Paradiss. Cuplul locuieste intr-o ferma de doua milioane de dolari din Franta, impreuna cu cei doi copii. Depp are proprietati si in LA, Hawaii si Anglia, iar la inceputul acestui an a cumparat palatul Palazzo Dona Sangiantoffetti din Venetia pentru suma de 13,8 milioane de dolari. In 2004, Depp si-a cumparat o insula privata in Caraibe platind pe ea peste 3,6 milioane de dolari.

In 2008, actorul a donat doua milioane de dolari spitalului Great Ormond Street, dupa ce fiica sa, Lily-Rose, atunci in varsta de opt ani, a fost tratata de blocaj renal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Johnny Depp,
avere,
bani
/actualitate/cat-de-bogat-este-astazi-johnny-depp-8257601
8257601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.