Cargus va investi 4 milioane euro în acest an, din care 3,2 milioane euro în flota auto

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 15 mai 2013 50 afişări

Compania de curierat intern Cargus International va investi în acest an patru milioane de euro, din care 3,2 milioane de euro în reînnoirea flotei, şi a lansat un nou logo, urmând ca acesta să fie folosit pe toate vehiculele şi produsele Cargus până la finele acestui an.

Cargus va investi 4 milioane euro în acest an, din care 3,2 milioane euro în flota auto

"Din punct de vedere vizual, noul logo Cargus exprimă procesul rapid de evoluţie prin care compania a trecut în ultimele luni. Am ales să păstrăm «alergătorul» pentru că a reprezentat valorile Cargus din 2004, însă o actualizare era necesară, pentru a simboliza evoluţia noastră", a declarat directorul comercial al Cargus, Nadia Homoc, într-un comunicat.

Directorul general al companiei, Gian Sharp, spune că schimbările efectuate de companie sunt necesare pentru o creştere susţinută, peste cea a pieţei de curierat intern.

"Suntem martorii unei creşteri impresionante a pieţei de curierat, în special mulţumită evoluţiei comerţului electronic, şi vrem să ne asigurăm că profităm de acest moment", a spus Sharp.

Pe lângă cele 3,2 milioane de euro investite în flota de vehicule a companiei, alte 500.000 de euro au fost utilizate pentru îmbunătăţirea infrastructurii IT şi a aplicaţiilor software de comunicare.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CARGUS,
INVESTIŢII,
/actualitate/cargus-va-investi-4-milioane-euro-in-acest-an-din-care-3-2-milioane-euro-in-flota-auto-10879635
10879635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.