Business MAGAZIN a organizat Gala Women in Power, ediţia 2022, primul eveniment fizic de după pandemie. Am vorbit despre cum investesc femeile, despre cum poate creşte accesul femeilor la funcţiile de leadership în tech şi am acordat 14 premii

Autor: Ioana Matei Postat la 04 aprilie 2022 439 afişări

Business MAGAZIN a organizat Gala Women in Power, ediţia 2022, primul eveniment fizic post-pandemie, în care am sărbătorit lansarea anuarului CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, aflat la cea de-a 10-a ediţie. 

În cadrul evenimentului, ne-am axat pe amprenta din ce în ce mai puternică a femeilor în domenii considerate în trecut, în mod tradiţional, ale bărbaţilor. Christopher Dembik, director de analiză macro al Saxo Bank, a vorbit despre cum investesc femeile, Alexandru Băloi, Director, Vodafone Business, a povestit despre felul în care antreprenoarele îşi digitalizează afacerile, iar în cadrul panelului Women in Tech, susţinut de Huawei, am vorbit despre cum poate fi crescut accesul la funcţii de management al femeilor care lucrează în domeniul tech.  

Ca la fiecare ediţie a evenimentului, am oferit premii – de data aceasta în număr de 14 – pentru femeile exemplu din leadershipul românesc prin deciziile luate în 2021, dar şi pentru întreaga lor evoluţie profesională şi activităţile în care se implică în afara businessului:

  1. Violeta Ciurel, Profesor, ASEBUSS  VP Women on boards, PWN România 
  2. Andreea Pipernea, CEO, NN Pensii 
  3. Alina Gamauf, HR, Corporate Affairs, CSR Director & Board Member, Carrefour România 
  4. Simona Cocoş, director general Zentiva România şi Moldova
  5. Mihaela Bîtu, CEO, ING Bank România
  6. Adelina Badea, CEO Mobexpert 
  7. Mădălina Teodorescu, Vicepreşedinte First Bank 
  8. Elena Gheorghe, Country Manager, PayU România
  9. Aida Nechifor, Director General, LIBERTY Galaţi
  10. Roxana Mircea, Managing Partner, REI Finance Advisors
  11. Monica Constantinescu, Vice President, Plant Manager, Robert Bosch Automotive Electronics
  12. Mihaela Păun, Vicepreşedinte de vânzări şi marketing pentru soluţii consumer, Bitdefender
  13. Josephine Payne, Preşedinte, Ford România 
  14. Alexandra Smedoiu, CFA Partner Deloitte 

Mulţumim celor care au făcut posibilă organizarea evenimentului Women in Power, ediţia 2022 - Carrefour Romania, Immofinanz, Huawei, ING, Vantage Towers, Vodafone, International Alexander, Rei Group, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, BDG Import, Coach, Laboratoarele Filorga, Photosnacks, Sabon, Tuya, floraria Magnolia, Chocolissimo. 

Citiţi mai multe despre concluziile acestui eveniment în următoarea ediţie a Business MAGAZIN. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.