Business Magazin a organizat a doua ediţie a BM Storytellers cu Gh. Muşat, Bogdan Putinică, Andreea Răducan şi Mişu Negriţoiu

Autor: Razvan Muresan Postat la 17 martie 2014 155 afişări

Business Magazin a organizat luni seară, 17 martie, evenimentul BM Storytellers, parte a campaniei aniversare “10 ani de Business Magazin”, conceput sub forma unor întâlniri lunare, în cadrul cărora audienţa va avea ocazia să înveţe din experienţa de viaţă, cariera şi businessul personalităţilor invitate, selectate din rândul celor care au ţinut coperta revistei în aceşti zece ani.

Business Magazin a organizat a doua ediţie a BM Storytellers cu Gh. Muşat, Bogdan Putinică, Andreea Răducan şi Mişu Negriţoiu

BM Storytellers este un loc de dezbatere a prezentului si de planificare a viitorului, un forum care da raspunsurile la intrebarile tinerilor care vor sa inceapa o afacere si totodata un punct de intalnire care transforma povestile in idei.

In cadrul evenimentului vorbitorii sunt invitati sa impartaseasa publicului povestea lor de cariera sau a afacerii pe care o conduc dar 10 principii de viata si de business de la care nu se abat.

Invitaţii celei de-a doua ediţii BM Storytellers au fost Gheorghe Muşat, senior partner, Musat si Asociatii; Bogdan Putinică, senior group vicepresident at Enea Software AB; Andreea Răducan, campioană olimpică şi mondială la gimnastică; Mişu Negriţoiu, preşedinte ING Bank. 

MAI MULTE DETALII DESPRE EVENIMENT

Citeşte aici CONCLUZIILE PRIMEI EDIŢII BM STORYTELLERS

Urmărește Business Magazin

/actualitate/business-magazin-a-organizat-a-doua-editie-a-bm-storytellers-cu-gh-musat-bogdan-putinica-andreea-raducan-si-misu-negritoiu-12278659
12278659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.