Business MAGAZIN a lansat catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, ediţia 2020. Odată cu acesta, numărul tinerilor promovaţi de-a lungul timpului de noi a ajuns la 1.500

Autor: Ioana Matei Postat la 04 august 2020 1270 afişări

Business MAGAZIN a lansat catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP – ediţia cu numărul 15. Odată cu acesta, numărul tinerilor manageri sau antreprenori promovaţi de-a lungul timpului prin acest proiect a ajuns la 1.500.

Considerat drept cel mai optimist catalog al publicaţiei noastre, anuarul reprezintă pariul Business MAGAZIN pentru viitor – include în fiecare an poveştile a 100 de tineri din mediul de business local, în fiecare an diferite faţă de anii anteriori. Ei sunt manageri sau antreprenori  – liderii viitori ai celor mai importante companii din România.

Situaţia incertă din prezent ne-a determinat să îi întrebăm pe reprezentanţii actualei generaţii de tineri manageri unde se văd peste 10 ani. La fel ca la un interviu pentru angajare. Răspunsurile ne-au făcut să privim cu optimism către viitor şi sperăm că şi pe cei care le citesc îi vor ajuta să ia decizii curajoase în prezent.  

În catalog am strâns nume ale unor  tineri antreprenori care fac primii paşi în business (cel mai tânăr dintre ei are 22 de ani), dar şi manageri care conduc deja businessuri la nivel regional. Inventatori de produse, dar şi inventatori de strategii. Încă o dată această listă – care nu constituie o ierahie – ne arată cât de diversă şi mare este lumea businessului. Ne-am limitat la 100 de nume – dar lista câştigătorilor este cu siguranţă mai mare. Câştigători însă sunt şi cei care ne citesc, dar şi noi, jurnaliştii, care încercăm să înţelegem lumea de business prin intermediul vostru.

Iar dacă ne întrebaţi pe noi ce vom face peste 10 ani – răspunsul este simplu: suntem aici să scriem poveştile voastre în continuare. Fiindcă businessul este mai mult decât orice despre oameni şi despre poveştile lor, în orice context – iar pe asta mizăm  noi în toate proiectele noastre, indiferent de forma pe care o vor prinde acestea peste ani. Catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP este poate cel mai relevant exemplu în acest sens.

Catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP se distribuie gratuit abonaţilor ZF şi Business MAGAZIN şi poate fi cumpărat de aici.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.