Catalogul 100 tineri manageri de top - ediţia 2020

Catalogul 100 tineri manageri de top - ediţia 2020

SPRE VIITOR, CU CURAJ!

După ce v-aţi făcut antrenamentul de dimineaţă în faţa oglinzii inteligente şi v-aţi luat rămas bun de la asistentul virtual al casei, vă urcaţi în maşina autonomă spre sediul companiei. Chiar dacă cele mai multe discuţii s-au desfăşurat online, deciziile importante se iau mereu după întâlnirea faţă în faţă pe care o aveţi cu colegii.

Este anul 2030 şi aveţi rolul la care aţi visat de mulţi ani. Motivaţi echipe. Revoluţionaţi industrii. Parcă nimic nu vă stă în cale. Se spune că „ceea ce nu te omoară te face mai puternic”, iar asta este valabil şi în business. Pandemia de COVID-19 şi criza economică generată de aceasta au venit ca un tsunami peste economia globală. Dar şi peste carierele unor manageri şi peste primele afaceri ale unor tineri antreprenori.

Situaţia incertă din prezent ne-a determinat să îi întrebăm pe tinerii prezenţi la ediţia din acest an a catalogului, cea cu numărul 15, unde se văd peste 10 ani. La fel ca la un interviu pentru angajare. Răspunsurile ne-au făcut să privim cu optimism către viitor şi sperăm că şi pe cei care le citesc îi vor ajuta să ia decizii curajoase în prezent.  

Lecţiile acestei crize îi vor transforma pe cei a căror carieră se află în plină dezvoltare şi care depăşesc provocările actuale în motoare ale businessurilor pe care le reprezintă.

Noi pariem pe voi. Nu doar pe cei 100 care sunteţi prezenţi în această ediţie a anuarului, dar şi pe întreaga generaţie de tineri manageri şi antreprenori din businessul românesc. În catalog am strâns nume ale unor  tineri antreprenori care fac primii paşi în business (cel mai tânăr dintre ei are 22 de ani), dar şi manageri care conduc deja businessuri la nivel regional. Inventatori de produse, dar şi inventatori de strategii. Încă o dată această listă – care nu constituie o ierahie – ne arată cât de diversă şi mare este lumea businessului. Ne-am limitat la 100 de nume – dar lista câştigătorilor este cu siguranţă mai mare. Câştigători însă sunt şi cei care ne citesc, dar şi noi, jurnaliştii, care încercăm să înţelegem lumea de business prin intermediul vostru.

Suntem aici să scriem poveştile voastre în continuare. Iar în viitor, cine ştie – poate le vom dicta unui robot – noul nostru coleg de birou. Nici nu va mai fi relevant poate acest lucru.

Cei care sunteţi familiarizaţi cu proiectele noastre observaţi că anterior obişnuiam să consemnăm noi reuşitele tinerilor din catalog, la persoana a III-a. Acum am simţit nevoia să vi-i aducem pe aceşti tineri mai aproape – iar perspectiva asupra carierei lor şi speranţele le aparţin chiar lor. Şi acum, şi în viitor, interacţiunea umană va fi cea mai importantă. Businessul este mai mult decât orice despre oameni şi despre poveştile lor – iar pe aceasta mizăm  noi în toate proiectele noastre, indiferent de forma pe care o vor prinde acestea peste ani.
Aşadar, cu curaj, spre viitor!

Metodologie

Business MAGAZIN selectează în fiecare an 100 tineri manageri de top conectaţi la mediul de business românesc.

Condiţiile de participare sunt ca aceştia să aibă până în 40 de ani împliniţi la momentul realizării catalogului, să nu mai fi apărut în ediţiile anterioare ale acestuia şi să se evidenţieze prin reuşitele lor în business, fie ca antreprenori sau ca lideri în companii de top din economia românească, de la care am primit informaţii de-a lungul anului care a trecut. Desigur, trebuie să aibă şi curajul să vorbească despre reuşitele lor, astfel încât acestea să ajungă şi la noi pentru a le transmite şi noi mai departe prin acest proiect.

 

Mai multe detalii puteţi citi în Catalogul 100 tineri manageri de top - ediţia 2020

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Comandă catalogul mai jos la preţul de 200 de lei, TVA inclus.
 


 

Cantitate: buc.
 

Urmărește Business Magazin

cataloagele business magazin
ZF.ro
Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră
Mai aveţi zile de concediu de anul trecut şi vreţi să nu le pierdeţi? Vedeţi aici ce se întâmplă cu perioada de concediu de odihnă neefectuată
Mediafax
Rusia ameninţă că Polonia va fi ţinta unui atac rusesc dacă NATO ar desfăşura arme nucleare pe teritoriul polonez Rusia ameninţă că Polonia va fi ţinta unui atac rusesc dacă NATO ar desfăşura arme nucleare pe teritoriul polonez
Visul timişorenilor, mai aproape. Construcţia noului stadion Dan Păltinişanu, aprobată în şedinţa Guvernului de la Timişoara
MonitorulApararii
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
România va semna contractul de peste 700 milioane euro pentru obuzierele de 155 mm. în luna martie
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN Cu frâna trasă pe podul suspinelor...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.