Brandul mobilă şi decoraţiuni Bonami organizează Black Friday de două ori

Autor: Ioana Matei Postat la 15 noiembrie 2017 357 afişări

Brandul de mobilă şi decoraţiuni interioare Bonami lansează vineri, 17 noiembrie, propria ofertă de Black Friday, de la miezul nopţii de joi spre vineri şi durează tot weekend-ul.

Brandul mobilă şi decoraţiuni Bonami organizează Black Friday de două ori

Bonami aşteaptă în această perioadă cele mai mari venituri de pe tot parcursul anului, cea mai mare creştere înregistrând-o site-ul românesc. Compania prognozează venituri de patru ori mai mari în comparaţie cu zilele tipice din noiembrie.

‘’Black Friday este un eveniment important în România, de aceea am pregătit campanii speciale împreună cu furnizorii noştri. Vom avea reduceri între 40 şi 85% pentru peste 1600 de produse din cele mai populare categorii printre care lenjerii de pat, covoare, accesorii pentru organizare. Este o diferenţă importantă faţă de anul trecut când am avut în ofertă doar 370 de produse cu reduceri de până la 70%. De asemenea, venim cu noi campanii exclusive şi în weekend-ul următor’’, a afirmat David Siska, CEO Bonami.

Bonami.ro participă şi la campania Black Friday tradiţională, ce are loc peste o săptămână, între 24- 26 noiembrie, când reducerile vor aduce preţuri cu până la 85% mai mici faţă de cel standard, potrivit reprezentanţilor companiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.