Florin Călinescu: „Mi-a scris o prietena din Italia. A doua zi dupa necalificarea la Mondial, au plecat toti din federatie.Buffon cere iertare tarii si poporului carora le datoreaza totul. E sincer …”

Postat la 15 noiembrie 2017 15964 afişări

Florin Călinescu a făcut o analiză la Naţionala României unde nimeni nu plăteşte dacă se ratează o calificare. Se dă vina imediat pe soarta potrivnică, ghinion, aria de selecţie mică şi … mai trece o calificare.

Florin Călinescu: „Mi-a scris o prietena din Italia. A doua zi dupa necalificarea la Mondial, au plecat toti din federatie.Buffon cere iertare tarii si poporului carora le datoreaza totul. E sincer …”

Pe Facebook, Florin Călinescu a scris: „Mi-a scris o prietena din Italia. A doua zi dupa necalificarea la Mondial, au plecat toti din federatie. Peste toate alea, acolo se pierd peste 100 de milioane € cu necalificarea asta.

Buffon cere iertare tarii si poporului carora le datoreaza totul. E sincer.

Ai un obiectiv, nu il indeplinesti, pa!

La noi, absolut inutilul Burleanu continua si viseaza un nou mandat.

Ati uitat cand spunea ca ii pare rau ca nu i-a facut lui Daum contract pa zece ani…?

Nu am nimic cu Contra, Mutu. Au fost jucatori buni.

Si acum, liniste! Se pregateste inconstient dar entuziast, o NOUA echipa nationala.

Nu se stie in ce scop.

Ieri intr-o emisiune pa digi, Gavrila Pele Balint, ala de o baga in poarta, si la nationala si la Steaua, a zis una buna de tot. Zicea ca e posibil ca Chiriches sa aiba mai multe meciuri la nationala decat la echipa de club…

Lasa ca betivu’ ala de la Dinamo nu are ce cauta la lot. Plus ca nu il bagi macar un minut pe Baluta…

Livulica, victoras, il mai sustineti o tura pa asta de la federatie?”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.